Du behöver:
Pajdeg
125 g smör
3 dl vetemjöl
4 msk vatten
Äggstanning
3 ägg
3 dl mjölk
Svartpeppar
Fyllning (du tar så mycket du vill av fyllningen)
Fetaost
Tomater
Purjolök
Soltorkade tomater
Skinka
Toppingen:
Basilika
Finskuren rödlök
Honung
Olivolja
Salt och svartpeppar
Gör så här:
Blanda ingredienserna till pajdegen. Låt stå kallt i 15 minuter. Tryck ut pajdegen i en ugnsfast form och låt stå kallt i ytterligare 15 min. Nagga pajen och grädda i ugnen på 200 g i 15 minuter.
Förbered fyllningen.
Gör äggstanningen genom att blanda ägg, mjölk och svartpeppar.
Fyll pajen med fyllningen och häll tillsist över äggstanningen.
Grädda i 200 g i ca 30 minuter eller tills äggstanningen har "stannat".
Skär rödlöken i tunna skivor och blanda den med olja, honung, salt och peppar. Toppa pajen med rödlöken och basilikan.
Mmmm, det där såg gott ut. Vad kul att du lägger ut dina favoritrecept!
SvaraRadera